algemene elektriciteitswerken

Elektrische licht- of krachtinstallaties, nieuw of aanpassingen van bestaande, onze vakmensen zorgen voor veilige en kwalitatieve plaatsing van elektrische borden, verlichting, kabel en kabelwegen. Wij plaatsen ook professionele vloersystemen en hebben de mogelijkheid om betonboringen als bijhorende dienstverlening aan te bieden. 

netwerk technologieën

Bedrijfscommunicatie is sterk geëvolueerd. Wij zijn uw perfecte partner voor een netwerkinstallatie met snelle en betrouwbare verbindingen. Met deskundigheid zorgt De Martelaere voor een kwalitatief datanetwerk van koper en glasvezel. We beschikken over eigen apparatuur om uw netwerk te testen alsook om lassen van single- en multi-mode uit te voeren.

ons bedrijf

Karel De Martelaere is gespecialiseerd in elektriciteitswerken en netwerkbekabeling. Wij zijn gevestigd te Deurne bij Antwerpen. Ons bedrijf is gekend voor zijn vakmanschap, veiligheid én stiptheid. We dragen communicatie hoog in ons vaandel. Wij zijn ook trots op flexibiliteit en teamspirit die heerst onder onze vakmensen. Ons VCA certificaat toont aan dat we structurele aandacht besteden aan veiligheid.